25 Απρ 2024
READING

Η γενιά “Self-care” ψάχνει την Εμπειρία στο Retail

3 MIN READ

Η γενιά “Self-care” ψάχνει την Εμπειρία στο Retail

Η γενιά “Self-care” ψάχνει την Εμπειρία στο Retail

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα στο Rescue Spa ήταν τo πάτωμα. Εκπληκτικό σκληρό ξύλο σε απόχρωση καφέ σοκολάτας που δημιουργεί εικόνες ενός προπολεμικού πεζοδρομίου, στο κοντινό Gramercy Park. το δάπεδο δεν ήταν η μόνη λεπτομέρεια που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το σπίτι. Λευκοί τοίχοι, καλούπια και μαύρα ή λευκά μπάνια που ανήκουν σε πίνακα του Pinterest. Είναι ένας χώρος θέλεις να μείνεις μέσα. Το γεγονός ότι προσφέρει μια γνωστή biolifting προσώπου, μαλλιών και υπηρεσίες ομορφιάς και μια πολυτελή εμπειρία retail, το κάνει να είναι ακριβώς στο ιδανικό σημείο.

“Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η άνεση”, δήλωσε η ιδρυτής τoυ Rescue Spa Danuta Mieloch. “Ήθελα να αισθάνομαι ένα χώρο όμορφο και κομψό, αλλά εξίσου ικανό να φιλοξενήσει όλες τις υπηρεσίες μιας επαγγελματικής περιποίησης δέρματος’’.

Το Rescue Spa είναι για τη σύγχρονη γυναίκα που συμπιέζει το ” χρόνο για τον εαυτό της ” ανάμεσα στην εργασία, την τήρηση ενός deadline και την παραλαβή των παιδιών. Ότι προσφέρει σχεδόν ολόκληρη τη σειρά των προϊόντων που χρησιμοποιεί – σκεφτείτε το αγαπημένο cult Biologique Recherche, το Valmont και το 3Lab – κάνει την εμπειρία αυτο-φροντίδας πιο εύκολη.

“Δεν είναι εύκολη η πλοήγηση στον κόσμο της περιποίησης της επιδερμίδας και βοηθάμε να το κάνουμε αυτό εύκολο”, ανέφερε η κα Mieloch. “Έκανα περισσότερα από 10.000 περιποιήσεις προσώπου και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε.” “Χρόνια εμπειρίας, είμαστε σαν προπονητές της φροντίδας της επιδερμίδας, βοηθούμε τους ανθρώπους να επιλέγουν και να εξαλείφουν τα προϊόντα”.

Αυτό είναι το νέο πρότυπο στην ομορφιά – η συγχώνευση του retail με την εμπειρία. Δεν αρκεί να είναι ένα κατάστημα, ούτε ένα παραδοσιακό “spa”  που φαίνεται να εξυπηρετείται μόνο του. Οι γυναίκες σήμερα επιθυμούν μια περιποίηση: μια μεγάλη περιποίηση προσώπου ακολουθούμενη από μια μοναδική προσφορά πώλησης retail.

Το νέο Onda Beauty στο Tribeca – όπου η ηθοποιός Naomi Watts είναι συνεργάτης – προσφέρει όλα τα φυσικά προϊόντα, που κυμαίνονται από τη Joanna Vargas, έως το One Love Organics, ενώ προσφέρeι υπηρεσίες μασάζ, προσώπου και αρωματοθεραπείας. Στο CAP Beauty, υπάρχουν συμπληρώματα και προϊόντα για τους self-care  junkee και μπορεί κανείς να λάβει μεγάλο αριθμό επιλογών για το πρόσωπο, την αποτρίχωση με ζάχαρη, το βελονισμό και πολλά άλλα.

Η Elisabeth και ο Tommy Lovell ακολουθούν την ίδια προσέγγιση για την περιποίηση των μαλλιών στο σαλόνι του Whiteroom στο Μπρούκλιν. Όλος ο λευκός χώρος στο μοντέρνο South Williamsburg διαθέτει πολυτελείς ετικέτες περιποίησης μαλλιών όπως ο Christophe Robin, Sachajuan και R + Co, καθώς και για την επιδερμίδα, Vitner’s Daughter, Grown Alchemist και Verso.

Η ποικιλία είναι τόσο cool όσο και η πελατεία. Το ζευγάρι άνοιξε το Whiteroom με την πρόθεση να δημιουργήσει ένα χώρο που θα συγχωνεύσει την ιδέα ενός σαλόνιού με ένα κατάστημα lifestyle.”Επιθυμούσαμε ειδικά να φτιάξουμε το κατάστημα πολύ επικεντρωμένο στα μαλλιά”, είπε η κυρία Lovell. “Υπάρχει κάτι – ειδικά με τα μαλλιά – όπου πολλοί άνθρωποι που πηγαίνουν στα καταστήματα retail, είναι σίγουροι ότι δεν χρειάζονται. Δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί το προϊόν και καταλήγoυν να ζουν σε ένα ιατρικό γραφείο για πάντα”.

“Εδώ, σας καθοδηγούμε μέσα από τη διαδικασία, διαμορφώνοντας τα μαλλιά σας, εξηγώντας γιατί χρειάζεστε ένα σαμπουάν περισσότερο από ένα άλλο. Προσλαμβάνουμε ειδικούς για να είμαστε πιο ενημερωμένοι.”Αλλά το να είσαι retailer, δεν είναι πάντα εύκολο. Εκτός από τους χρωματισμούς, η κυρία Lovell λέει ότι είναι συνεχώς στο τρέξιμο για νέες τάσεις. Οι πελάτες της και το ευρύ κοινό φαίνεται να το απαιτούν.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.