27 Απρ 2024
READING

Intelligentsia-Cafe στη Βοστώνη

2 MIN READ

Intelligentsia-Cafe στη Βοστώνη

Intelligentsia-Cafe στη Βοστώνη

Το περασμένο καλοκαίρι, η περίφημη αλυσίδα καφέ του Σικάγο Intelligentsia, άνοιξε το πρώτο καφέ στη περιοχής της Βοστώνης, στο Watertown (810 Mt Auburn St.), με γραφείο πωλήσεων wholesale και εργαστήριο εκπαίδευσης δίπλα. Η Intelligentsia κατέστησε σαφές ότι η τοποθεσία αυτή ήταν απλώς μια πρώτη απόπειρα στην περιοχή, με τον πρόεδρο της εταιρείας James McLaughlin να εκμυστηρεύεται εκείνη την εποχή στο Boston Business Journal: “Ψάχνουμε έντονα για νέες τοποθεσίες στη Βοστώνη και το Cambridge”. Του άρεσε η επέκταση της εταιρείας στο Σικάγο, το πρώτο που άνοιξε σε μια περιοχή όπου ο καφές θα χρησίμευε ως “άγκυρα’ για την κοινότητα, ώστε να γνωρίσουν το brand και αργότερα να επεκταθούν στο κέντρο της πόλης.

Πράγματι, το δεύτερο Intelligentsia θα είναι ακριβώς στο κέντρο της πόλης: Είναι έτοιμο να ανοίξει αυτό το καλοκαίρι στην οδό 225 Franklin στη Financial District, πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Post Office, ακριβώς στον πρώτο όροφο του κτιρίου State Street Bank. Σύμφωνα με μια δήλωση της εταιρείας, “Η Intelligentsia είναι ενθουσιασμένη για την ανάπτυξη του brand στη Βοστώνη, προσθέτοντας τo κατάστημά μας στο Watertown”.

Το Watertown Intelligentsia διαθέτει αυτό που ονομάζει “τραπέζι του σεφ”, αλλά σε έκδοση καφέ, όπου οι πελάτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους baristas. Το κατάστημα σερβίρει επίσης τοπικά ψημένα προϊόντα από το Forge Baking Co. της Somerville, το οποίο εξυπηρετεί και το Diesel Cafe και το Bloc Cafe.

Το κατάστημα στο Watertown βρίσκεται σε δικό τους κτίριο, αλλά το κατάστημα της Βοστώνης θα βρίσκεται μέσα σε ένα κτίριο γραφείων και φαίνεται εντελώς διαφορετικό από άποψη σχεδιασμού. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας, θα έχει “φωτεινή, ανοιχτή και ευάερη αίσθηση”. Οι πελάτες θα παραγγέλνουν από τον barista και στη συνέχεια θα πληρώσουν στο ταμείο.

Αυτο θα είναι το κατάστημα της Intelligentsia που θα σερβίρει nitro cold coffee. Η Intelligentsia υπάρχει πάνω από 20 χρόνια: οι ιδρυτές Doug Zell και Emily Mange άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1995, φτιάχνοντας το δικό τους καφέ και έκτοτε επεκτάθηκαν στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, την Ατλάντα, το Σαν Φρανσίσκο και τη Βοστώνη, με πολλά καφέ μπαρ, εκπαιδευτικά εργαστήρια και εγκαταστάσεις roasting που είναι διάσπαρτα σε όλη την χώρα.

Το 2015, το Peet’s Coffee απέκτησε πλειοψηφικό μερίδιο στην εταιρεία (λίγο μετά την εξαγορά της  Stumptown Coffee Roasters), χωρίς αμφιβολία συμβάλλοντας στην περαιτέρω επέκταση. Επίσης αναμένεται ότι η Intelligentsia θα έχει επίσης ένα νέο κατάστημα για την καρδιά του Χόλιγουντ – το πρώτο νέο κατάστημα στο Λος Άντζελες μέσα σε επτά χρόνια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.