19 Απρ 2024
READING

Η “super” υπεραγορά της Tesco στο Swanse

2 MIN READ

Η “super” υπεραγορά της Tesco στο Swanse

Η “super” υπεραγορά της Tesco στο Swanse

Η τεράστια νέα προσφορά της Tesco στο Llansamlet, στο εσωτερικό της Swansea, προσφέρει μια υπερμεγέθη one-stop-shop με μια διαφορά: δεν θα χαθείτε. Με σχεδίαση από την BLINK, το κατάστημα των 25.000 m2 είναι αναμφισβήτητα τεράστιο, αλλά το μέγεθός του εξισορροπείται από μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας χώρος που διευκολύνει διαισθητικά πολλαπλά ταξίδια πελατών και προσεγγίζει την εξυπηρέτηση με γνώμονα τον πελάτη. Με ζεστούς ξύλινους τόνους, φυσικό φωτισμό και έμφαση στο φρέσκο προιόν, το vibe είναι μία continental υπεραγορά.

Πρόκειται για ένα μεγάλο fresh market, που περιβάλλεται από τμήματα όπως ρούχα και φαρμακείο. Αυτά τοποθετούνται περιφερειακά για εύκολη και άνετη πρόσβαση. Οι ξύλινες γόνδολες βελτιώνουν την ορατότητα και την προσβασιμότητα των προϊόντων, ενώ παράλληλα τονίζουν τη φρεσκάδα του προϊόντος που προσφέρεται. Αυτό τονίζεται περαιτέρω μέσω του food theatre, με το προσωπικό στα τμήματα αρτοποιίας και deli, να εργάζονται σε ανοιχτούς χώρους προετοιμασίας.

Η φιλόξενη σήμανση συστήνει τα μέλη του προσωπικού και καλεί τους πελάτες να συμμετέχουν μαζί τους, ενώ μεγάλες ψηφιακές οθόνες και χαρούμενες ειδικές προσφορές προσελκύουν το μάτι, βοηθώντας ταυτόχρονα να δημιουργήσουν διαφορετικά tempos και εμπειρίες σε όλο το κατάστημα. Το δίγλωσσο κείμενο εισάγει κάθε τομέα στο υπερκατάστημα και τα τοπικά foodie-themed μηνύματα, δημιουργούν ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Οι προσφορές Omni-channel, όπως το click-and-collect, mobile self-scan για προϊόντα και προσφορές ζεστών φαγητών, προσφέρουν μεγάλη ευκολία, ενώ ένα δωρεάν καφέ και ένας κοινόχρηστος χώρος δημιουργεί ένα σύγχρονο χώρο προσαρμοσμένο στους τοπικούς καταναλωτές. Είναι ένας χώρος που είναι απλός και ευχάριστος για να περιηγηθεί κανείς.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.