24 Απρ 2024
READING

Οι LINE FRIENDS παίρνουν ζωή στο Retail

2 MIN READ

Οι LINE FRIENDS παίρνουν ζωή στο Retail

Οι LINE FRIENDS παίρνουν ζωή στο Retail

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τέτοια πρόσωπα; Είναι πολύ εύκολο να γοητευτεί κανείς από αυτές τις χαριτωμένες κούπες και την οικογένεια χαρακτήρων LINE FRIENDS αν ταξιδέψει στην Ασία. Όπως αποδεικνύεται, όλα αυτά Chuties δεν είναι οι μόνοι εκπρόσωποι των LINE FRIENDS!

Η Times Square φιλοξενεί το πρώτο κατάστημα των ΗΠΑ σε έκταση 1.500 τετραγωνικών ποδιών για τα LINE FRIENDS, το οποίο άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στους επισκέπτες την 1η Αυγούστου 2017. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν καταστήματα σε 11 χώρες και πόλεις, όπως στη Σεούλ, στη Σαγκάη και στο Τόκιο. Τα προιόντα έχουν παγκόσμια απήχηση ήδη!

Οι χιουμοριστικές προσωπικότητες των Brown, Choco και Cony και ολόκληρης της ομάδας των LINE FRIENDS, ξεχωρίζουν μέσα από τα υπερβολικά πολυτελή παιχνίδια, τις τοιχογραφίες και τα μπαλόνια σε όλα τα καταστήματα. Αυτοί οι χαρακτήρες χαρίζουν την άμεση εμπιστοσύνη στο brand και κάνουν τους καταναλωτές να επιστρέφουν ξανά για να δουν περισσότερα σε κάθε κατάστημα που επισκέπτονται.

Εκτός από τα ατελείωτα τραπέζια με στυλό, μολύβια, σημειωματάρια, mousepads, ακουστικά, μπλούζες, κούπες καφέ, οι χαρακτήρες ζωντανεύουν με την εμφάνισή τους ΠΑΝΤΟΥ στο καφέ. Θέλετε τον Brown σε μορφή καρέκλας; Το έχετε. Θέτε τη Sally ως macaroon; Κι αυτήν επίσης. Το πρόσωπο του Cony στο παγωτό; Φυσικά!

Και το LINE δεν σταματά εκεί. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη mobile εφαρμογή του LINE για να στείλετε μήνυμα στους φίλους σας. Οι χαρακτήρες δημιουργήθηκαν αρχικά ως stickers που θα χρησιμοποιούνταν στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά η δημοτικότητά τους έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία από την αρχή του launch της εφαρμογής.

Με το LINE, το οποίο τώρα διεισδύει σταθερά στο retail των ΗΠΑ, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα ακολουθήσει για αυτούς τους χαρακτήρες, καθώς φαίνεται ότι έχουν κάνει ήδη σπίτι τους την Times Square.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.