26 Απρ 2024
READING

H Victoria’s Secret έχει ένα #MeToo πρόβλημα

2 MIN READ

H Victoria’s Secret έχει ένα #MeToo πρόβλημα

H Victoria’s Secret έχει ένα #MeToo πρόβλημα

H Victoria’s Secret έχει ένα #MeToo πρόβλημα.

Οι πωλήσεις του γίγαντα των εσωρούχων βυθίζεται για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, αφού τα ακριβά push-up bras και διάφορα προιόντα μόδας δεν βοηθούν την κατάσταση, αλλά το κίνημα #MeToo επιβαρύνει επίσης το brand, σύμφωνα με δημοσκόπηση της YouGov.

“Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι η αντίληψη για τη Victoria’s Secret, μειώνεται και ένα από τα πράγματα που μπορεί να έχει συνεισφέρει είναι το κίνημα MeToo”, δήλωσε ο Ted Marzilli, διευθύνων σύμβουλος της BrandIndex της YouGov, στο The Post. “Το brand αυτό καθ’ αυτό, το τι αντιπροσωπεύει και το πώς προωθείται δεν είναι χρήσιμο αυτή τη στιγμή.”

Ανάμεσα στις γυναίκες με ηλικία από 18 μέχρι 49 , το buzz score του brand, όπου οι πελάτισσες παραθέτουν θετικά ή αρνητικά σχόλια για την εταιρία, έπεσε πάνω από 3 πόντους τους τελευταίους 6 μήνες, στους 23.

Το 2016, το buzz score της εταιρίας ήταν 31. Σε σύγκριση, η Amazon ήταν No. 1 brand το 2016 και το buzz score της ήταν 36.

Παρόμοια, η ικανοποίηση των πελατών για τη Victoria’s Secret, έπεσε γύρω στους 4.5 πόντους τους τελευταίους έξι μήνες και έφτασε στο 30, από 42 που ήταν το 2016.

“Τα push-up προιόντα, το ότι κάνουν το στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο, μπορεί να δουλεύουν εναντίων τους’’ λέει η Marzilli, προσθέτοντας ότι οι ψήφοι για το Victoria’s Secret Fashion Show του προηγούμενου φθινοπώρου, μειώθηκαν κατά 30 %, φτάνοντας το χαμηλότερο μέχρι τώρα σημείο.

Οι ίδιες εκπτώσεις για τα προιόντα της Victoria’s Secret, απορρίφθηκαν κατά 1% τον Δεκέμβριο, ακόμα κι αν πολλοί retailers είχαν ανακοινώσει μεγάλες εκπτώσεις.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.