19 Απρ 2024
READING

Eataly στο World Trade Center της Nέας Υόρκης

2 MIN READ

Eataly στο World Trade Center της Nέας Υόρκης

Eataly στο World Trade Center της Nέας Υόρκης

Η Eataly είναι ένα φαινόμενο και η απόδειξη ότι το retail με πάθος και ψυχή, μπορεί να αμφισβητήσει τους πάντες. Συμπληρώνοντας τη δημοφιλή παρουσία Flatiron του brand, η οποία υπάρχει κάθε μέρα του έτους, η Eataly NYC άνοιξε ένα κεντρικό κατάστημα, στο World Trade Centre.

To ιταλικό megamarket hall που συναντά το φαγητό, είναι από έπιπλα τερακότα, εμπνευσμένη από τον τρόπο που κάθονται οι άνθρωποι σε μία Piazza. Εδώ βασιλεύει το ψωμί, το απαραίτητο βασικό συστατικό της ιταλικής κουζίνας. Μια σειρά από χειροποίητο ψωμι και focaccias, σερβίρεται κάτω από την επίβλεψη του φούρνου του μήνα, με ράφια και καλάθια γεμάτα με παραδοσιακά ψημένα προϊόντα.

Tα τέσσερα διαφορετικά dining areas κάνουν ξεχωριστό το διάλειμμα για φαγητό: η Osteria della Pace προσφέρει ρουστίκ νότια ιταλική κουζίνα, ενώ το πιο απλό Orte e Mare καφέ, προσφέρει πιο ελαφριά φαγητά και πρωινό. Οι ξυλόσομπες στο Rossopomodoro φτιάχνουν τέλειες πίτσες λεπτής ζύμης, ενώ το κρασί ρέει ελεύθερα σε ένα wine bar.

Εκτός από τις επιλογές για φαγητό, υπάρχει μια γενναιόδωρη αγορά από τυριά, μαγειρεμένα κρέατα και φρέσκα ζυμαρικά, καθώς και μια πληθώρα από προιόντα όπως τρούφες και βαλσάμικο ξύδι. Η διαφάνεια και η φρεσκάδα είναι υψίστης σημασίας, ενώ οι ανοιχτές κουζίνες δίνουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ρίχνουν μια ματιά στα ζυμαρικά και το ψωμί που παρασκευάζεται στο χώρο. Το prociutto κόβεται με το χέρι στο Ape. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κατευθυνθούν στο Foodiversita, για διαδηλώσεις, δοκιμές και ανεπίσημα μαθήματα μαγειρικής.

Ζωντανό, γεμάτο ζωή και μεσογειακές νοστιμιές, είναι μια μικρή Ιταλία σε μία περιοχή εμπορίου.

Είναι μακράν το καλύτερο πράγμα στο νέο εμπορικό κέντρο του Westfield.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.