23 Απρ 2024
READING

Showroom store της Volkswagen στο Birmingham Aγγλίας

2 MIN READ

Showroom store της Volkswagen στο Birmingham Aγγλίας

Showroom store της Volkswagen στο Birmingham Aγγλίας

Ένα οικείο σκηνικό που μοιάζει με γκαράζ, εξοπλισμένο με lifestyle στιγμές είναι η πρώτη έκθεση retail της Volkswagen, που απολαμβάνει τη χαρά της ζωής.

Το γεγονός ότι βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Bullring, λέει πολλά για τη μετατόπιση της στάσης των καταναλωτών: το auto retail είναι πλέον εμβληματικό, προσωπικό και άψογο. Έχουν ξεπεραστεί πλέον οι τεχνικές προδιαγραφές και η έμφαση στην ιπποδύναμη και τα χιλιόμετρα.

Στη θέση τους υπάρχουν ευκαιρίες για ανθρώπινες συνδέσεις και αφήγηση ιστοριών, με ψηφιακές ενδείξεις και περιοδικά ψηφιακά-light-boxes που αναδεικνύουν τα οφέλη του τρόπου ζωής και τα κοινά “πάθη”.

Ένας ψηφιακός τοίχος διαθέτει ένα branded βίντεο, εικονικές διαφημίσεις, περιεχόμενο κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και προβολές που κλέβουν τα βλέμματα. Αυτά είναι διάσπαρτα με αντικείμενα που σηματοδοτούν τη γιορτή της ιστορίας, τις τρέχουσες προσφορές και το μέλλον της VW.

Όταν διερευνηθούν, ενεργοποιούν την απεικόνιση των πλεονεκτημάτων ιδιοκτησίας ή των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων της μάρκας. Τα αντικείμενα στα κατώτερα ράφια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τα παιδιά και ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση και τη συμμετοχή. Οι νέοι επισκέπτες μπορούν να γυρίσουν ένα κλειδί για να ξεκινήσουν ένα driving animation, για παράδειγμα.

Τα μηνύματα προσαρμόζονται σε τοπικό περιεχόμενο, σημειώνοντας την απόσταση από τοπικά landmarks και  σημεία ενδιαφέροντος ή επισημαίνοντας κριτικές από τους πελάτες.  Όλα αυτά μαζί υποδηλώνουν ότι η ζωή της VW είναι κάτι περισσότερο από το ίδιο το αυτοκίνητο.

Μια σειρά από iPads γύρω από ένα κεντρικό τραπέζι παρέχουν στους πελάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το δικό τους αυτοκίνητο, με τα αποτελέσματα να εμφανίζονται σε έναν κοντινό τοίχο. Το προσωπικό υποστηρίζει μέσω της διαδικασίας και μέσω του υπόλοιπου customer journey, μειώνοντας τα εμπόδια στην αγορά. Οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν επίσης να κλείσουν κάποιο service.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.