16 Απρ 2024
READING

Έκθεση sneaker της Adidas Originals στη Seoul

2 MIN READ

Έκθεση sneaker της Adidas Originals στη Seoul

Έκθεση sneaker της Adidas Originals στη Seoul

Μια ροζ neon γυάλινη πρόσοψη γεμάτη με κουτιά παπουτσιών δείχνει την είσοδο στην έκθεση Adidas Original Sneaker της Σεούλ, μια pop-up γιορτή της γραμμής EQT του brand.

Με το υπότιτλο “No Second Guessing”, το pop-up που μοιάζει με μουσείο διερευνά την ιστορία της γραμμής που έχει τα “just the essentials”  σχέδια μέσα από εκθέσεις σε media, σχέδια του αρχείου και διαδραστικά εκθέματα.

Ο χώρος της αποθήκης έχει μια ακατέργαστη ατμόσφαιρα street-style, με σκυρόδεμα, σκουριασμένες υφές και γκράφιτι. Ο φωτισμός neon και η old-school τεχνολογία, φέρνουν το pop-up πίσω στη δεκαετία του ’90, όπου εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το design ethos που παρουσιάστηκε.

Η έκθεση ξεδιπλώνεται σε πολλαπλά δωμάτια και χώρους. Ένα Media Room εμφανίζει την ιστορία του brand σε μια στοίβα τηλεοράσεων. Μια Έκθεση Φωτογραφίας που δημιουργήθηκε για να μοιάζει με μια ωραία συλλογή έργων τέχνης διερευνά τις αξίες και το πλαίσιο του design ethos του EQT.

Το Sequence Room προσφέρει στους επισκέπτες μια βαθιά βουτιά στην σχεδιαστική προσέγγιση, ενώ το Archivex Tower παρουσιάζει παπούτσια από τη δεκαετία του ’90 και του ‘00, καθώς και συνοδευτικούς καταλόγους, διαφημιστικά και αντικείμενα ποπ κουλτούρας.

Ένα photo wall με δουλειά από τοπικούς καλλιτέχνες και μια εγκατάσταση πικάπ, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μπορούν να κάνουν remix σε hip hop albums από τα 90s. Ακόμα ένα mobile pop-up κατάστημα προσφέρει προσαρμοσμένα σχέδια και υπηρεσίες, όπως καθαρισμό παπουτσιών.

Με το μεταβαλλόμενο φωτισμό και το συνδυασμό της παλιάς και της νέας τεχνολογίας, το μουσείο συνδέει μαζί το EQT του τελευταίου με αυτό του σήμερα. Είναι ένα από τα μέλη της οικογένειας των pop ups του EQT, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Βερολίνου και του Λος Άντζελες – που μαζί δημιουργούν έναν μοναδικό τρόπο να προβάλλουν αυτή τη συνεχώς εξελισσόμενη, διαχρονική γραμμή παπουτσιών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.