24 Απρ 2024
READING

Tα 20 retail startups του Shoptalk Europe’s Startup Row

6 MIN READ

Tα 20 retail startups του Shoptalk Europe’s Startup Row

Tα 20 retail startups του Shoptalk Europe’s Startup Row

Πραγματοποιήθηκε το Shoptalk Europe στην Κοπεγχάγη, το ουσιαστικό συνέδριο για την παγκόσμια βιομηχανία retail. Υπήρχαν από chatbots μέχρι αναζήτηση με τεχνολογία AI, παρακολούθηση της κίνησης των καταστημάτων σε συστήματα ηλεκτρονικής παραλαβής και πολλά άλλα.

Εδώ είναι μια ενδεικτική λίστα 20 start up επιχειρήσεων για να πάρετε μια γεύση γύρω από το ποιος είναι ποιος:

Το AdeptMind στοχεύει στην καταπολέμηση του ερωτήματος «αποτυχία αναζήτησης» στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Χρησιμοποιώντας το υβριδικό σύστημα του ανθρώπου και της μηχανής για βαθιά εκμάθηση, οι καταναλωτές μπορούν να εισάγουν αναλυτικά ερωτήματα και θα επιτυγχάνουν στην εύρεση αποτελεσμάτων, οδηγώντας σε περισσότερες αγορές στον ιστότοπο.

Το AWhy είναι ένα έξυπνο σύστημα chatbot που καταλαβαίνει τις ερωτήσεις που θέτουν οι πελάτες σας, παρέχοντας μια απάντηση ανά πάσα στιγμή, βελτιστοποιώντας τους χρόνους αναμονής. Για την αντιμετώπιση πολύπλοκων ερωτημάτων των χρηστών, οι παραδοσιακοί φορείς εξυπηρέτησης πελατών μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στο σύστημα.

Το Big Data for Humans κάνει ακριβώς αυτό, μεταφράζοντας τα δεδομένα των καταναλωτών σε ανθρωποκεντρικές γνώσεις σχετικά με τις προτιμήσεις, τις ανάγκες, τους κύκλους ζωής και τις συνήθειες των δαπανών – όχι τα στατιστικά φύλλα υπολογιστικών φύλλων. Το πρωταγωνιστικό προϊόν  είναι το ‘The Customer Graph ™’, ο πρώτος μηχανισμός αυτοματοποιημένων αναλύσεων πελατών παγκοσμίως που χρησιμοποιεί δίκτυα για την ανάλυση πελατών.

 

 

Το Bllush έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει τους αγοραστές ηλεκτρονικού εμπορίου με αυθεντικό περιεχόμενο, το οποίο μπορεί να αγοραστεί. Το χαρακτηριστικό της υπηρεσίας είναι το «Story», ένα πρόγραμμα που παρέχει τρέχουσες ιστορίες σχετικά με τη μόδα, τις τάσεις, τους οδηγούς και τις ειδήσεις που μπορούν να αγοραστούν με συνδέσμους για να αγοράσουν παρόμοια αντικείμενα από το δικό σας κατάστημα.

Το Cimmerse είναι ένα εργαλείο οπτικής απεικόνισης 3D AR / VR που συνδέεται στον ιστότοπό σας. Η δέσμευση είναι να μετατρέψετε περισσότερα προγράμματα περιήγησης στους αγοραστές μέσω όμορφων προιόντων απεικόνισης και να βελτιώσετε το ποσοστό επιστροφής τους, επιτρέποντας στους πελάτες να δουν όλες τις λεπτομέρειες πριν επιλέξουν να αγοράσουν.

Το Connected Retail είναι μια απρόσκοπτη υπηρεσία omnichannel που συνδέει το λογισμικό σε καταστήματα, κινητά, εκπαιδευτικά κέντρα και κέντρα διοίκησης. Η προσφορά καλύπτει τα πάντα, από τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου backend έως την ψηφιακή σήμανση, τις επιδείξεις εντός καταστήματος στο smart mobile  e-commerce.

Το CONTENTSERV συμβάλλει στην ενοποίηση όλων των περιεχομένων του μάρκετινγκ σε μία, εύχρηστη πλατφόρμα στο διαδίκτυο. Η πλατφόρμα περιέχει αντίγραφο προϊόντος, μέσα πολυμέσων από εικόνες, βίντεο και layout templates,  text assetσ, όπως το περιεχόμενο μάρκετινγκ και τα άρθρα PR, μεταφράσεις και δεδομένα προφίλ πελατών.

Το Conver.fit βοηθά τους retailers να αυξήσουν τα conversions από τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου τους, μέσω της εξατομίκευσης της αρχικής σελίδας, του καλαθιού, των κατηγοριών και άλλων. Το σύστημα μπορεί να αναλύσει δεδομένα χρήστη και συμπεριφορά σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου να λάβει τις σωστές αποφάσεις για την αύξηση των πωλήσεων.

Το Curl είναι ένα έξυπνο σύστημα πληρωμών που αποσκοπεί στη μείωση των κινδύνων απάτης. Στη θέση των καρτών, οι αγοραστές @mention που θέλουν να πληρώσουν ή που @ask να πληρώσετε για κάτι στο checkout. Απευθύνεται άμεση μεταφορά μεταξύ ονομάτων χρηστών, εξουσιοδοτημένων από την τράπεζά σας, χωρίς να χρειάζεται να μοιράζονται ευαίσθητες πληροφορίες με τον έμπορο.

Η Cymbio ενοποιεί και συνδέει τις ροές δεδομένων μεταξύ των σημάτων και των εμπόρων λιανικής τους. Μέσα από πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα, το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να πωλεί περισσότερα στυλ, να κερδίσει περισσότερο χώρο στο ράφι και να βοηθήσει τους λιανοπωλητές σας να μειώσουν τον κίνδυνο απογραφής – όλοι έχουν πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Το DemoUp επιτρέπει στους εμπόρους λιανικής πώλησης που διαθέτουν πολλαπλές μάρκες να ενσωματώνουν στην ιστοσελίδα τους σχεδόν απεριόριστο περιεχόμενο βίντεο από κάθε μία από τις μάρκες που διαθέτουν, δημιουργώντας μια πιο συναρπαστική εμπειρία για τον χρήστη και μια πλουσιότερη βιτρίνα προϊόντος για το εμπορικό σήμα. Τα βίντεο μπορούν να προέρχονται απευθείας από μάρκες ή κατασκευαστές ή να μεταφορτώνονται μεμονωμένα. Το Dor είναι μια λύση μέτρησης της ροής και της ανάλυσης που δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους λιανικής πώλησης να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τη στελέχωση και τις στρατηγικές μετατροπής στο κατάστημα. Χρησιμοποιεί υλικό θερμικής ανίχνευσης σε συνδυασμό με μηχανική μάθηση – χωρίς την απαιτούμενη επαγγελματική εγκατάσταση.

Η Encore Logistics υπάρχει για να βοηθήσει τους λιανοπωλητές να επωφεληθούν από την κρυφή ευκαιρία στις επιστροφές λιανικής για να αυξήσουν την διατήρηση των πελατών και να αυξήσουν τα έσοδά τους. Οι επιλογές ποικίλλουν από design-your-own return μέχρι συστήματα Express Return.

Το EON-ID περιγράφεται ως το πρώτο «εγγενώς ενσωματωμένο» σύστημα RFID. Το νήμα EON-ID ™ που υφαίνεται σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα συνδέει τα προϊόντα απευθείας στο Διαδίκτυο των πραγμάτων. Εκτός από την παροχή 360 εμπειριών πελατών σε όλα τα κανάλια, ο λόγος ύπαρξης στην καρδιά της καινοτομίας είναι η βελτίωση της αποτελεσματικότητας της αλυσίδας εφοδιασμού και της τακτικής της ‘επόμενης ζωής’, είτε πρόκειται για πώληση, δωρεά ή ανακύκλωση.

Η Epinium Analytics τοποθετείται ως φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα έρευνας αγοράς, ικανή να εντοπίζει τις τάσεις της αγοράς, να παρακολουθεί τους ανταγωνιστές και να εντοπίζει τις προκλήσεις, όλες σε πραγματικό χρόνο, με βάση τα μεγάλα δεδομένα του προϊόντος. Το flexReceipts είναι  re-thinking στην απόδειξη συναλλαγής. Με τη λήψη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη στο σημείο πώλησης, οι έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν να παραδώσουν προσαρμοσμένες αποδείξεις απευθείας στα εισερχόμενα. Το σύστημα έχει αναφέρει ποσοστά έως και 85%.

Το Grow είναι ένα ταμπλό για τα συλλογικά σας δεδομένα. Μπορεί να συγκεντρώσει πληροφορίες από εκατοντάδες πηγές από υπολογιστικά φύλλα, βάσεις δεδομένων CRM και εφαρμογές SaaS (όπως το Salesforce). Ο διαισθητικός πίνακας ελέγχου είναι προσβάσιμος από όλα τα μέλη της ομάδας και είναι πλήρως προσαρμόσιμος. ΤΟ Hero έχει ως στόχο να ενδυναμώνει τους συνεργάτες πωλήσεων σε μια προσπάθεια να κερδίσουν την εμπλοκή και την οικειότητα μιας εμπειρίας στο κατάστημα σε ένα κόσμο ψηφιακών αλληλεπιδράσεων. Δημιουργούν μια υβριδική εμπειρία μεταξύ της περιήγησης στο κατάστημα και των online αγορών.

Το Heuritech είναι ένα εργαλείο που βοηθά τους λιανοπωλητές να αναλύουν και να απομακρύνονται από το περιεχόμενο κοινωνικών μέσων. Στη θέση της (δυνητικά επικίνδυνης) χειρωνακτικής σάρωσης, το λογισμικό AI βοηθά στην αποκάλυψη αναδυόμενων τάσεων των προϊόντων και των προτιμήσεων των καταναλωτών γρήγορα μέσω ποσοτικών, όχι ποιοτικών ή διαισθητικών στοιχείων.

Το Hexa παρέχει στους εμπόρους λιανικής και προγραμματιστές έναν εύκολο τρόπο δημιουργίας, κλιμάκωσης και ενσωμάτωσης του περιεχομένου 3D. Μετατρέπει υπάρχοντα οπτικά στοιχεία σε 3D / AR / VR χρησιμοποιώντας μια ενιαία γραμμή κώδικα με ειδικότητες στα έπιπλα, τη μόδα και τις ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας κατανάλωσης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.