Η διασύνδεση μεταξύ γενεών

Τα εστιατόρια και ο retail σχεδιασμός, έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια για να συμβαδίσουν με μια εξελισσόμενη καταναλωτική βάση. Αυτή η ομάδα ατόμων που καθοδηγούν την αλλαγή, αποτελείται από άτομα που οδηγούνται από την τεχνολογία, είναι προνοητικοί και γενικότερα είναι καταναλωτές κοινωνικού χαρακτήρα, εκείνο το είδος του καταναλωτή που έρχεται σε κάθε χώρο με την αισιοδοξία και την έκταση της προσοχής που μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι βλέπουν και αντιδρούν στο brand.

Είναι σημαντικό η κάθε κατηγορία να απευθύνεται στην καταναλωτική της βάση. Να υπάρχει αντιστοίχιση στις προωθήσεις, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες. Αυτό δεν είναι τόσο καινούργιο. Το νέο είναι “μια ματιά” στο κατά πόσο οι τρεις γενιές των καταναλωτών και οι προτιμήσεις τους για αγορές και διαδραστικές μάρκες, διαφέρουν και κατά κάποιο τρόπο είναι οι ίδιες. Πώς μπορούν οι εταιρείες να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες και να συνδυάσουν την εμπειρία του καταστήματος με τις σχετικές καμπάνιες για το κοινό τους;

Key Takeaways

Όταν πρόκειται για μια στιγμή άξια- δημοσίευσης και κοινοποίησης, τα brands ανακαλύπτουν ότι τα φυσικά καταστήματα και τα εστιατόρια παρέχουν το καλύτερο περιβάλλον. Αυτό το κίνημα των selfie καθοδηγείται από εμπειρίες που οι φίλοι, η οικογένειά και οι followers δεν έχουν δει ποτέ ξανά. Η δημιουργία ενός χώρου που έχει την ικανότητα να ενθαρρύνει την ανακάλυψη και το ενδιαφέρον είναι η απόλυτη διαφυγή για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Οι Gen Z και οι Millennials έχουν πολλά κοινά όσον αφορά την κατανάλωση και τα κίνητρα, αλλά η δημιουργία περιεχομένου που μπορεί να μιλήσει μεμονωμένα σε κάθε ομάδα, ενώ εξακολουθεί να φαίνεται σχετική και αξιόπιστη, είναι καθοριστικής σημασίας. Οι διαφορές μεταξύ των Boomers και των νεότερων, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως διαφορετικές, αλλά η ποικιλία των καταστημάτων όπου βρίσκουν πληροφορίες και μέσα ενημέρωσης είναι μια ευκαιρία να τους θυμίσουμε ότι η εμπειρία στο κατάστημα είναι το καλύτερο μέρος για εκπαίδευση και ψυχαγωγία.