25 Απρ 2024
READING

Mercado Roma: το Mexico αποκτά την πρώτη γκουρμέ αγορά του

2 MIN READ

Mercado Roma: το Mexico αποκτά την πρώτη γκουρμέ αγορά του

Mercado Roma: το Mexico αποκτά την πρώτη γκουρμέ αγορά του

Με την Mercado Roma, στην μποέμικη, ταχέως εξευγενισμένη περιφέρεια των Roma, η Πόλη του Μεξικού αποκτά την πρώτη γκουρμέ αγορά της. Πρόκειται για ένα πολυώροφο χώρο, που εκφράζει και εξερευνά τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις του Μεξικού. Η αγορά διαθέτει μια συλλογή τροφίμων που προσφέρει ποιοτικές λιχουδιές και προϊόντα.

Συνεργατική και ανοικτή, η αγορά βασίζεται στην παράδοση του φαγητού γύρω από ένα τραπέζι που μοιράζεται κανείς με άλλους ανθρώπους. Τα καθίσματα δεν περιορίζονται σε έναν συγκεκριμένο πελάτη, αλλά εκτείνονται σε ολόκληρο τον χώρο, ενθαρρύνοντας τις κοινές γευστικές εμπειρίες καθώς οι καταναλωτές απολαμβάνουν σούσι, μπάρμπεκιου, γλυκίσματα και πολλά άλλα. Το σύγχρονο αγγαλιάζει τα μεσο-αμερικανικά patterns, διάφορες υφές και σχέδια, που συμπληρώνουν την εμπειρία, προσδίδοντας ένα οικείο αλλά προσανατολισμένο προς το μέλλον συναίσθημα.

Με αυτήν την προσφορά με γνώμονα την κοινότητα, η Cadena + Associates έδωσε ένα νέο σημείο αναφοράς στον σύγχρονο χώρο της αγοράς.  Η αγορά στεγάζεται σε έναν εκτεταμένο πρώην βιομηχανικό χώρο και προσφέρει μια σύγχρονη ερμηνεία του παραδοσιακού δικτύου της αγοράς. Στο ισόγειο υπάρχουν 53 εμπορικοί χώροι κατά μήκος στενών διαδρόμων και μονοπατιών, ενώ τα επάνω επίπεδα φιλοξενούν εστιατόρια, μπαρ και ανοιχτή βεράντα. Ένας πλήρως λειτουργικός κήπος μεγαλώνει φρέσκα προϊόντα που πωλούνται στην αγορά, σχηματίζοντας το τελικό βήμα στον τοπικό κύκλο του σπόρου προς το τραπέζι των καταναλωτών.

Ο χώρος έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τις γαστρονομικές παραδόσεις, να ενσωματώσει την τοπική κοινότητα και να γίνει μια πλατφόρμα για νέες γαστρονομικές τάσεις που υπογραμμίζουν τις υγιεινές, υψηλής ποιότητας και βιοτεχνικές εμπειρίες τροφίμων. Πρόκειται για μια εξαιρετική αγορά με παραδοσιακές παραδόσεις, με έμφαση στην ποιότητα των τροφίμων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.